Πέντε λεπτάκια Burial at Sea

Η Irrational Games μας δείχνει τα πέντε πρώτα λεπτά από το επερχόμενο DLC του Bioshock Infinite.Bioshock Infinite

Όπως θα δείτε, με το πέντε πρώτα λεπτά δεν μιλάμε για πραγματική δράση από τον τίτλο, μα για την αρχή – αρχή του σεναρίου του. Και έτσι, το παρακάτω βιντεάκι δεν μπορεί να περιγραφεί και τόσο ως spoiler, αφού αυτό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς στο παιχνίδι.

Για όσους δεν έχουν ακούσει για αυτό, το Burial at Sea θα κυκλοφορήσει ως αυτόνομο DLC. Δηλαδή, ναι μεν αποτελεί επέκταση του Bioshock Infinite που κυκλοφόρησε πρόσφατα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργεί και αυτόνομα.

Το δε σενάριο του συνδυάζει το πρώτο Bioshock με το Bioshock Infinite, τοποθετώντας τους ήρωες του δεύτερου σε μια περιπέτεια στον κόσμο του πρώτου. Άξιο σημείωσης πως ο δημιουργός των τίτλων, Ken Levine, έχει υποσχεθεί πως η σύνδεση ανάμεσα τους έχει λογική εξήγηση (βάσει των κανόνων των κόσμων τους).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.