Και στα PCs το νέο Yaiba: Ninja Gaiden Z

Η “νέα γενιά” Ninja Gaiden έρχεται και στα PCs.Ninja Gaiden Z 003

Η “παράλληλη ιστορία” της… οικογένειας Ninja Gaiden, το επερχόμενο Yaiba: Ninja Gaiden Z, θα κυκλοφορήσει, όλως περιέργως, και για PCs!

Είχαμε από την εποχή του… Shadow Warriors, ενός 2D brawler στο στυλ του γνωστότερου στη χώρα μας Double Dragon, να δούμε έναν τίτλο της σειράς Ninja Gaiden και στους υπολογιστές. Η σειρά Ninja Gaiden δέχτηκε… βαρβάτο reboot την εποχή του πρώτου Xbox, όπου και κυκλοφόρησε ως αποκλειστικός τίτλος. Αργότερα, συνέχισε την πορεία της στο Xbox 360 και μεταπήδησε και στο PlayStation 3, αλλά παρέμενε προνόμιο των κονσολών. Μέχρι τώρα.

Ninja Gaiden Z 002

Ο νέος τίτλος της… ευρύτερης οικογένειας Ninja Gaiden, Yaiba: Ninja Gaiden Z, δεν αποτελεί κομμάτι της “κεντρικής σειράς”, αλλά ένα νέο spin-off, με διαφορετικό πρωταγωνιστή και μάλλον και ολίγον τι διαφορετική λογική και δράση. Σε αυτό, ένας νέος πρωταγωνιστής, που τυγχάνει… cyborg ninja, πλακώνεται με… zombie ninjas, δαιμόνια και τριβόλια.

Και μπορεί ο συγκεκριμένος τίτλος να μην θεωρείται “ΤΟ επόμενο Ninja Gaiden” και “επίσημο μέλος της σειράς”, αλλά δεν αποκλείεται να αποτελέσει αφορμή για την μεταφορά και των άλλων τίτλων της σειράς στα PCs.

Αναμένεται μέσω Steam – στις κονσόλες, στις αρχές του 2014, στα PCs λογικά με την… τυπική μικρή καθυστέρηση από δυο εβδομάδες μέχρι τρεις μήνες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.