Δεν έχει Shepard το επόμενο Mass Effect

Θέλατε περισσότερο Shepard; Με την καμία! Το επόμενο Mass Effect δεν θα έχει ούτε τον ίδιο, ούτε χαρακτήρες που σχετίζονταν άμεσα με αυτόν.Mass_Effect_DLC.jpg

Όπως ξεκαθάρισε ο αρχι-συγγραφέας της BioWare, Mac Walters, το επόμενο Mass Effect θα είναι ένας πλήρως ανεξάρτητος τίτλος από αυτούς που γνωρίσαμε, και η ίδια η BioWare δεν θέλει να φανεί με κάποιον τρόπο σαν… μια “αρπαχτή”, μια προσπάθεια να “ξεζουμίσει” περισσότερο το franchise, με νέους τίτλους με διαφορετικούς χαρακτήρες. Ίσως να μην λέγεται καν Mass Effect.

Έτσι, τώρα γνωρίζετε και επίσημα αυτό που ούτως ή άλλως μάλλον είχε ήδη ξεκαθαριστεί από την BioWare μα… αρκετοί δεν ήθελαν να χωνέψουν: Shepard (και παρέα), τέλος. Πάμε για άλλα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.