Αναβαθμίσεις μέσω Cloud για το Xbox One

Σύμφωνα με τον Phil Harrison της Microsoft, το Xbox One ουσιαστικά θα αναβαθμίζεται αυτόματα μέσω Internet.Xbox One - Kinect - Controller 002

Quote:

Ο τρόπος με τον οποίο κρατάς την αγορά φρέσκια είναι κρατώντας την τεχνολογία σου φρέσκια και κάνοντας το οικοσύστημα ανάπτυξης (Σημ.: αναφέρεται στους developers) να επεκτείνεται συνεχώς ώστε να εμφανίζονται νέες και συναρπαστικές εμπειρίες. Και με το Xbox One μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη του cloud για να προσθέσουμε χαρακτηριστικά, να προσθέσουμε δυνατότητες, να έχουμε αυξήσεις στις επιδόσεις με την πάροδο του χρόνου. Και πιστεύω πως θα κρατήσουμε την πλατφόρμα αρκετά φρέσκια για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εμείς, από πλευράς μας, οφείλουμε να αναφέρουμε πως ναι, είναι δυνατόν να υπάρχουν αναβαθμίσεις σε επίπεδο λογισμικού μέσω του Internet – αφού αυτό, εξάλλου, γινόταν και στις κονσόλες που έχουμε ήδη! Το οτι προσπαθούν να μας πείσουν, όμως, ότι το να συνδέσεις μια κονσόλα στο Internet θα επιτρέπει το αντίστοιχο μιας αναβάθμισης hardware είναι ολίγον τι γελοίο.

Σχεδόν αντίστοιχο του να σου πουν ότι μια αναβάθμιση στο iOS θα σου κάνει το iPhone αδιάβροχο! Σχεδόν!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.