Η Netflix αγοράζει σειρές βάσει… πειρατείας!

Ποιος είπε πως η πειρατεία δεν έχει θετικά; Να, για παράδειγμα, για τη Netflix, που την χρησιμοποιεί για να αποφασίσει ποιες σειρές να αγοράσει!person of interest 003

Όπως… ομολόγησαν υψηλόβαθμα στελέχη της πολύ επιτυχημένης υπηρεσίας streaming ταινιών Netflix, βασικός παράγοντας για την επιλογή των σειρών που αποκτούν και προβάλλουν, είναι το πόσο δημοφιλείς είναι όσον αφορά στην… πειρατεία, στο παράνομο κατέβασμα τους!

Quote:

Με την αγορά μια σειράς πρώτα βλέπουμε αν τα πηγαίνει καλά στα πειρατικά sites.

Για παράδειγμα, απέκτησαν τα δικαιώματα για προβολή της γνωστής σειράς Prison Break στην Ολλανδία, λόγω του οτι… Είναι πολύ δημοφιλής στους έκει πειρατές!

Η δε στάση τους μοιάζει να είναι κάπως ουδέτερη: αναγνωρίζουν πως υπάρχει, δεν χαίρονται για αυτήν, αλλά θεωρούν και πως δημιουργεί ζήτηση για τις σειρές τους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.