Νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν με τα εφέ του Aliens

Το Internet έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς δημιουργούς να αναδείξουν τη δουλειά τους, ακόμη κι εκείνη που έχει γίνει πριν από χρόνια, πριν την ύπαρξη του Web.
Το συγκεκριμένο κλιπάκι προέρχεται από την ταινία Aliens και είναι μια ματιά στον εκπληκτικό μηχανισμό του “μωρού” Alien, στη φρικιαστική σκηνή που ξεπηδά μέσα από το στήθος του άμοιρου ανθρώπου-ξενιστή.
Σίγουρα δεν υπάρχει άνθρωπος που να αυτοαποκαλείται “geek” και να μην έχει δει και ξαναδεί τις ταινίες Alien και Aliens (οι υπόλοιπες 2 ταινίες είναι ψιλοαίσχος). Τεσπα, αξίζει κανείς να δει το κλιπάκι για να διαπιστώσει ότι ακόμη και η θέα του μηχανισμού χωρίς το τελικό βάψιμο είναι αρκούντως τρομακτική.
Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι δημιουργός του μωρού-Alien είναι ο Stephen Norrington που εργάζεται στο στούντιο ειδικών εφέ Stan Winston Studio.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.