Τα σπαρτά φταίνε για όλα στο Interstellar του Christopher Nolan.

Μέχρι σήμερα, το μόνο που γνωρίζαμε για την επόμενη ταινία του Christopher Nolan, το Interstellar, ηταν πως θα εμπεριείχε ένα ταξίδι σε μια μαύρη τρύπα. Τώρα, έχουμε ένα νέο… Ψιχουλάκι σεναρίου!black hole

Όλως περιέργως, μετά από τα παρακάτω, το Interstellar του Christopher Nolan φαίνεται κομματάκι πιο ρεαλιστικό. Διότι, όπως και να το κάνουμε, είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο πως ένα ταξίδι σε μια μαύρη τρύπα είναι αδύνατο!

Άλλο, όμως, τα ταξίδια μέσα από υπερδιαστατικές σκουληκότρυπες!

Ody's thoughts

…διότι υπάρχουν wormholes και wormholes, αδέλφια! Δεν είναι όλες το ίδιο πλάμα, ξέρετε! Ω, ναι! ΑΧΕΜ! Α, ρε, Chris, τι μας δίδαξες και σήμερα…

Quote:

Τοποθετημένη στο μέλλον, η ταινία παρουσιάζει τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής στις αγροκαλλιέργειες, με τα καλαμπόκια να αποτελούν την τελευταία σοδειά που θα καλλιεργηθεί.


Quote:

Οι επιστήμονες ξεκινούν ένα ταξίδι μέσα από μια wormhole σε άλλες διαστάσεις εις αναζήτηση άλλων σημείων όπου μπορούν να καλλιεργηθούν άλλα σπαρτά.


Ody's thoughts

Να μου το θυμηθείτε, η ταινία θα έχει υπερβολικά εντυπωσιακά μελλοντικά διαστημικά… τρακτέρ!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.