Που πας χωρίς την κρέμα σου στο Enterprise;!

Όταν ένας από τους ηθοποιούς της ομάδας με την οποία γυρίζεις το επόμενο έπος επιστημονικής φαντασίας φημίζεται για τις κωμωδίες και το χιούμορ του, είναι σχεδόν δεδομένο πως θα έχεις και μια τρελή φάρσα κατά τα γυρίσματα της ταινίας.Simon Pegg 001

Στην προκειμένη περίπτωση, και για όποιον δεν είχε ακούσει για αυτό, μιλάμε για την τεράστια φάρσα του Simon Pegg κατά τα γυρίσματα του τελευταίου Star Trek, Star Trek Into Darkness.

Ο φίλτατος Simon είχε την φαεινή ιδέα να κάνει πλάκα στα περισσότερα μέλη της παρέας που γύρισε το νέο Star Trek, λέγοντας πως θα έπρεπε να χρησιμοποιούν μια ειδική κρέμα, λόγω των αντίξοων συνθηκών στα σκηνικά, ώστε να προστατέψουν την επιδερμίδα τους. Αλλιώς, μπορεί και να… κατέληγαν στο κρεβάτι του πόνου και της οδύνης!

Star Trek Into Darkness 018

Η φάρσα γιγαντώθηκε σύντομα, καθώς όποιος ανακάλυπτε πως τον δούλευαν, κατέληγε να γελά τόσο πολύ με την όλη ιδέα, ώστε “έμπαινε και αυτός στο κόλπο”. Έτσι, όταν πια έφτασε και η σειρά του Benedict Cumberbatch, ήταν και αυτός που την πάτησε πιο χοντρά από όλους, αφού… σχεδόν όλοι, πια, ήταν μέσα στο κόλπο! Και, το χειρότερο για αυτόν, είχε υπογράψει, αφηρημένος, και προφανώς συνηθισμένος σε τέτοια “συμφωνητικά”, ένα… “τυπικό χαρτί” που του είχε πλασάρει ο Mr. Pegg, όπου δήλωνε πως συνειδητοποιούσε τον κίνδυνο της κατάστασης στα γυρίσματα, θα φορούσε την κρέμα του, η εταιρεία παραγωγής δεν είχε την παραμικρή ευθύνη και καταλάβαινε απόλυτα πως… πως;!

Η φάρσα, και ο Benedict να διαβάζει για πρώτη φορά ολόκληρο το και-καλά “συμφωνητικό”, στο βιντεάκι που ακολουθεί. Αυτές είναι φάρσες!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.