Ποιος θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του World Of Warcraft

Θα υπάρξει ταινία World Of Warcraft. Τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν το Γενάρη. Θα σκηνοθετηθεί από τον Duncan Jones που μας έδωσε το πολύ καλό Moon, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Charles Leavitt, ο οποίος στο παρελθόν μας έδωσε, μεταξύ άλλων, το απολαυστικό K-Pax, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο εκπληκτικός Kevin Spacey.

Όλα αυτά είναι γνωστά. Ωραία. Ας πούμε ότι η ταινία ΔΕΝ θα είναι μια τραγωδία, λαμβάνοντας υπόψη ότι το παιχνίδι έχει συμπεριλάβει στον κόσμο του αρκούδες Πάντα. Και θα κλείσουμε τα αυτιά μας τραγουδώντας υστερικά «λα-λα-λα-λα-λα-λα», σε όσους μας λένε ότι η ταινία θα καταλήξει στο επίπεδο του Dungeons & Dragons, ή της ταινίας του Σουπαμάριο. Και ποιος θα πρωταγωνιστεί;

colin_farrell_wallpaper_6-normal

Όπως φαίνεται υπάρχουν οι πιθανότητες σε ποσοστό 50/50 να παίξει ο θαυμάσιος Collin Farrell, που λατρέψαμε από το Phone Booth, τον Αλέξανδρο, το Minority Report, το Horrible Bosses και τόσες άλλες. Επειδή υπάρχει όμως και η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, σας δείχνουμε και τα άλλα πρόσωπα που προτείνονται και απευχόμαστε να πραγματοποιηθούν:

paul-dano-in-ruby-sparks-large-picture
Paul Dano: ηθοποιός (σημαίνει φως), παραγωγός, κιθαρωδός και τραγουδιστής. Ας παίζει και τουμπερλέκι. Next!

Anton_Yelchin
Anton Yelchin: φέρελπις νέος ηθοποιός, γνωστός για τη χαριτωμένη του εμφάνιση στο Star Trek. Στον ελεύθερό του χρόνο φτιάχνει οριγκάμι από κληματόφυλλα και τα υπόλοιπα τα κάνει ντολμαδάκια γιαλαντζί. Next!

Travis-Fimmel
Travis Fimmel: αυστραλός ηθοποιός και μοντέλο. Τέρας υποκριτικής (όχι με την καλή έννοια…). Έγινε περισσότερο γνωστός φορώντας μποξεράκια Calvin Klein. Next!

Anson_Mount
Anson Mount: γυρολόγος των τηλεοπτικών σειρών, ψιλοσιτεμένος σε σχέση με τους άλλους μπέμπηδες της παρέας, έχει παίξει μπόλικους και διαφορετικούς ρόλους. Για τη δόξα και το χρήμα τα κάνει όλα, ακόμη και με τη Britney Spears έπαιξε αγκαλίτσα. Εμένα με αφήνει αδιάφορο. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει. Εδώ ο Charlie Hunnam είναι στην πρώτη θέση της δημοφιλίας για τον φανταστικό (…) του ρόλο στο Pacific Rim. Κι ο Κασσιδιάρης είναι στη Βουλή, σημαίνει κάτι αυτό;

Εδώ ολοκληρώνεται η εμπεριστατωμένη και εντελώς αντικειμενική μου αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων του καστ για το WoW. Καληνύχτα σας!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.