Παίζει και να παίξει στο νέο Independence Day ο Will Smith

Αν και στο παρελθόν το έχει αρνηθεί, το ότι η τελευταία ταινία του, After Earth, όπου τον είδαμε μαζί με το γιο του, Jaden Smith… πάτωσε, μάλλον τον έκανε να ξανασκεφτεί την πιθανότητα να παίξει στο νέο sequel.independence day 003

Όπως είπε ο Roland Emmerich “τα πάντα μπορούν να συμβούν”. Βλέπετε, ενώ μέχρι τώρα ο Willy είχε αρνηθεί την όποια πιθανότητα συμμετοχής του σε ένα sequel, η εμπορική και κριτική αποτυχία του After Earth μάλλον τον έκαναν να αναθεωρήσει.

Ody's thoughts

Εξάλλου, κάπως πρέπει να προωθήσει και την… καριέρα του κανακάρη του. Διότι, standard, αν παίξει αυτός, σε κάποιο ρόλο θα “χώσει” και τον υιό – και, εξάλλου, το σενάριο του sequel ήδη βασιζόταν αρκετά στον θετό γιόκα του χαρακτήρα που έπαιξε στην πρώτη ταινία. Και ποιος καλύτερος για το ρόλο του υιού, από τον… πραγματικό υιό;!

04_independence_day_bluray

Έτσι, όπως είπε ο Roland, έχει ένα meeting μαζί του στο πολυ κοντινό μέλλον για να συζητήσουν για την ταινία. Δεν είναι απίθανο τα αποτελέσματα αυτής της συζήτησης να είναι θετικα και ετσι να δούμε τον Willy να επιστρέφει για να… ρίξει βρωμόξυλο στην όποια εξωγήινη απειλή τολμήσει να του χτυπήσει την πόρτα!

Όσο για το “πότε”, αν και τίποτα δεν είναι τελικό, σύμφωνα με τον Roland, η Fox θέλει να κυκλοφορήσει την ταινία το 2015. Αν δεν προλάβει, ίσως να “φάει” ένα χρόνο αναβολή, για το 2016 – και, κατά τον ίδιο, αυτό είναι και το πιθανότερο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.