Ο Arnold Schwarzenegger πυρ και μανία με το Hunger Games

…και μάλιστα το λέει τραγουδιστά σε μια απολαυστική μιούζικαλ παρωδία

jennifer_lawrence_in_the_hunger_games_catching_fire-wide
Όσοι έχουν δει τη γνωστή ταινία Hunger Games με τη γλυκύτατη Jennifer Lawrence και είναι σε θέση να θυμηθούν παλιότερες δημιουργίες με παραπλήσιο σενάριο, σίγουρα η πρώτη που θα τους έρθει στο μυαλό είναι η ταινία Running Man.

Παλιά και αγαπημένη ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger, τις εποχές που ήταν ακόμη σε φόρμα (και παρεμπιπτόντως στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας φοράει… φόρμα!).

Σίγουρα ο Arnie είναι ανώτερος άνθρωπος με ευγενή αισθήματα, αλλά ίσως μέσα του να αναπολεί τα περασμένα μεγαλεία και να μην είναι τόσο μεγαλόθυμος βλέποντας νέες ταινίες να απομιμούνται το βασικό σενάριο του Running Man. Κι αν επέλεγε να το πει τραγουδιστά, θα εξέφραζε την περιφρόνησή του κάπως έτσι:

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.