Καλύτερη διαστημική ταινία ever το Gravity κατά τον James Cameron

Αν άρεσε και στον Cameron, τι να πούμε εμείς;Gravity Alfonso Cuaron 004

Το νέο trailer του Gravity, που είδαμε λίγο νωρίτερα, κατάφερε μέσα σε κάτι λιγότερο από τρία λεπτά να μας κόψει την ανάσα. Από ότι ακούγεται, η ταινία κινείται στα ίδια επίπεδα καθόλη τη διάρκεια της. Και μάλλον για αυτό το λόγο δηλώνει εντυπωσιασμένος με αυτήν και ο James Cameron.

Gravity Alfonso Cuaron 006

Μιλώντας στο Variety, ο James Cameron είπε:

Quote:

Είχα μείνει κάγκελό, πραγματικά με ισοπέδωσε. Θεωρώ πως έχει την καλύτερη διαστημική φωτογραφία που έχει γίνει ποτέ, νομίζω πως είναι η καλύτερη διαστημική ταινία που έγινε ποτέ, και είναι η ταινία που ήμουν πεινασμένος να δω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι η ανθρώπινη διάσταση. Ο Alfonso και η Sarrah εργάστηκαν μαζί για να δημιουργήσουν μια απόλυτα ρεαλιστική απεικόνιση μιας γυναίκας που πολεμά για τη ζωή της σε μηδενική βαρύτητα.

Από την άλλη, βέβαία, η κακές γλώσσες θα θυμηθούν πως ο James Cameron “έβαλε χέρι” στην ταινία, βοηθώντας στην παραγωγή της. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.