Και νέα σειρά ταινιών Harry Potter

Όχι, όχι με τον ίδιο τον Harry Potter, αλλά θα εξελίσσονται στο ίδιο σύμπαν όπου βρίσκεται και αυτός.harry potter and draco malfoy

Σιγά μην άφηναν την χήνα με τα χρυσά αυγά να ξεκουραστεί! Η J.K. Rowling βρήκε την δικαιολογία που ήθελε για να συνεχίσει να μας δίνει περιπέτειες στο σύμπαν του Harry Potter δίχως να αθετήσει την υπόσχεση της πως δεν θα έγραφε άλλη συνέχεια στις περιπέτειες του μικρού μάγου.

Πρώτον, δεν θα γράψει καινούργιο βιβλίο, αλλά το ίδιο το σενάριο μιας ταινίας. Μετά, ας την κάνει βίβλιο οποιός θέλει – διότι είναι δεδομένο πως θα κυκλοφορήσει και σε βιβλίο, κουκλάκια, ρούχα, αναψυκτικά, πρόστυχα εσώρουχα κτλ.

Δεύτερον, δεν το ξεκίνησε η ίδια, που μια χαρά ήταν μέχρι τώρα στην προσπάθεια της να μην ξεπεράσει την παλαιότερη επιτυχία της. Αντίθετα, την προσέγγισε η ίδια η Warner Bros, που εξακολουθεί να μην μπορεί να ξεχάσει πως η μέχρι τώρα οκτώ ταινίες της σειράς της έφεραν περισσότερα από $7,7 δισεκατομμύρια σε έσοδα!

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1

Επιπλέον, για να είναι απόλυτα πιστή η κ. Rowling στην υπόσχεση πως δεν θα το βλέπαμε – τουλάχιστον οχι τοσο σύντομα — μια νέα περιπέτεια του Harry Potter, η νέα ταινία – που προφανώς, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, είναι η αρχή μιας νέας σειράς – δεν θα έχει να κάνει με τον μικρό μάγο, αλλά με τον συγγραφέα ενός βιβλίου που βρισκόταν και καλά στην εκπαιδευτική υλη της σειράς ταινιών, τον Newt Scamander. Το δε βιβλίο, από όπου και θα πάρει το όνομά της η ταινία, ήταν το Fantastic Beasts & Where to Find Them.

Το αν θα καταφέρουν να ξαναπετύχουν την ίδια “χρυσή συνταγή” είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε για να το μάθουμε. Κομματάκι δύσκολο, πάντως, αφού τόσες και τόσες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι σήμερα, με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, και κατέληξαν να… τρώνε τα μούτρα τους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.