Επιστρέφει ως κινηματογραφική τριλογία το Stargate

Οι… εξωγήινοι από την Αίγυπτο επιστρέφουν στον κινηματογράφο.stargate movie 006

Το πρώτο Stargate θεωρείται, πια, κλασσικό. Και μπορεί να το ακολούθησαν τηλεοπτικές σειρές, που επέκτειναν το σενάριο του, άλλα, όσο καλές και αν ηταν, δεν κατάφεραν να φτάσουν το μεγαλείο, τη “λαρτζοσύνη” (εκ του large, ντε!) της πρώτης ταινίας.

Ody's thoughts

Εξάλλου, για αυτό μιλάμε και για μικρή και μεγάλη οθόνη! Διότι η μεγάλη οθόνη έχει και… μεγάλα εφέ, μεγάλα ονόματα, μεγάλα budget!

stargate movie 001

Τώρα, από ότι φαίνεται, θα ξαναδούμε ένα… “large” Stargate. Ή, μάλλον… τρία, αφού, όπως είπαμε, ο… μπαμπάς της πρώτης ταινίας θέλει να την κάνει reboot ως τριλογία.

Σύμφωνα με το DigitalSpy, ο Roland Emmerich έχει κανονίσει με την MGM να πάρει τα δικαιώματα για την ταινία, έτσι ώστε αμέσως μετά να ξεκινήσει την αναζήτηση για τον κατάλληλο σεναριογράφο.

stargate movie 007

Και ενώ τίποτα δεν είναι γνωστό ακόμη για την ταινία, αφού… δεν υπάρχει καν σενάριο, και παραμένει μια ιδέα στο μυαλό του Roland, αυτό που θεωρεί σχεδόν δεδομένο είναι πως δεν θα επιστρέψουν, τουλάχιστον όχι σε κεντρικούς ρόλους, οι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας, Kurt Russell και James Spader.

Αναμείνατε νεότερα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.