Απίθανο τελικό trailer για το Snowpiercer

Η ιδέα στο επίκεντρο του σεναρίου του Snowpiercer εξακολουθεί να είναι χαζή: η μόνη ελπίδα για να σωθεί η ανθρωπότητα απο το παγκόσμιο ψύχος είναι επάνω σε ένα τραίνο. Έλα, όμως, που δείχνει απίθανο!snowpiercer 001

Και αυτό διότι από ότι φαίνεται η ταινία σοφά κράτα το παραπάνω αποκλειστικά ως δικαιολογία, δίνοντας έμφαση στην ταξική μάχη ανάμεσα στους μπροστά και τους πίσω στα βαγόνια του τρένου, δηλαδή, τους πλούσιους και τους φτωχούς.

Υποψιάζει προς αυτή την θετική εντύπωσή και το οτι η ταινία έχει ήδη λάβει θετικότατες κριτικές απο όσους την έχουν δει, ενώ και οι συντελεστές της δεν είναι τυχαία ονόματα.

Ελπίζουμε πως θα το δούμε και στην χώρα μας γύρω στις 30 Οκτωβρίου, όπου, όπως δηλώνει το trailer, αναμένεται στην Γαλλία.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.