Περσική γάτα στο διάστημα

Οι Ιρανοί θέλουν να εκτοξεύσουν ένα γατί στο διάστημα. Γιατί;

«Γιατί κλάνει το γατί!». Να, γιατί! Μη με συγχύζετε τώρα με τέτοιες ηλίθιες ερωτήσεις! Ποιοί νομίζετε ότι είστε για να κρίνετε εσείς τους επιστήμονες της Ιρανικής Υπηρεσίας Διαστήματος; Αφού το σχέδιο είναι ξεκάθαρο: σήμερα (=μέσα στο 2014) στέλνουμε το γατί, αύριο εκτοξεύουμε δορυφόρους και στο τέλος Ταλιμπάν με laser που θα πυροβολάνε το Λευκό Οίκο από τροχιά 100 χιλιομέτρων!

Οι Ιρανοί ισχυρίζονται ότι ήδη έχουν εκτοξεύσει με επιτυχία στο διάστημα έναν πίθηκο, αν και η επιτυχία του εγχειρήματός τους ελέγχεται. Για την ιστορία αναφέρουμε πως το ποσοστό επιβίωσης γατιών στο διάστημα είναι fifty-fifty: και οι δύο διαστημόγατες είναι γαλλικής προέλευσης, τη δεκαετία του 1960. Μια από αυτές επιβίωσε το ολογόλεπτο ταξίδι της, και η άλλη… ψόφησε.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.