Μόνο… οριζοντιωμένο το Xbox One

Ήσασταν και εσείς από αυτούς που προτιμούσαν να στήνουν τις κονσόλες τους κάθετα στο σαλόνι τους; Ειδικά όσον αφορά το Xbox One, ξεχάστε το. Εκτός αν αναλαμβάνετε οι ίδιοι το… ρίσκο!white xbox one 002

Η επίσημη στάση της Microsoft είναι πως η κονσόλα δεν θα έχει μεν κάποιο πρόβλημα, ειδικά όσον αφορά στο σύστημα ψύξης της, αλλά, απλά, δεν έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί κανείς να την στήσει όρθια.

Ούτως ή άλλως, στατιστικές έχουν δείξει στην Microsoft πως το 80% του κόσμου τοποθετούσε το Xbox 360 του οριζόντια. Άρα, και παρά το ότι το ανταγωνιστικό PlayStation 4 μπορεί να “στήνεται” και όρθιο, η Microsoft προτίμησε να προσπεράσει αυτή την δυνατότητα.

Όπως είπαμε, αυτό δεν σημαίνει πως το Xbox One δεν θα λειτουργεί και έτσι η πως θα… ανατιναχτεί αν το δοκιμάσει κανείς. Απλά, αυτά δεν τα… εγγυάται η Microsoft.

Άρα, αν όντως ανατιναχθεί, σας διαλύσει το σπίτι και κάνει τον σκύλο μπιφτέκι, μην πείτε πως φταίει αυτή.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.