Δωρεάν το Wii Fit U για ένα μήνα

wii-fit-u
Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι πολύ σωστή η κίνηση της Nintendo να διαθέσει για ένα μήνα δωρεάν το πρόγραμμα γυμναστικής Wii Fitness U για την HD κονσόλα της, από 1η Νοεμβρίου 2013 μέχρι 31η Ιανουαρίου 2014. Μπράβο, Nintendo!

Βέβαια, όπως επισημαίνουν ορισμένοι, το πρόγραμμα είναι εν πολλοίς άχρηστο χωρίς το συνοδευτικό περιφερειακό Wii Balance Board, το οποίο φυσικά δεν δίνεται δωρεάν. Μπράβο, Nintendo!

Επίσης ο νέος τίτλος, για να τύχει πλήρους εκμετάλλευσης, χρειάζεται ένα ειδικό επιπλέον περιφερειακό, το Wii Fit Meter, το οποίο και αυτό θα είναι διαθέσιμο επί πληρωμή (τι έκπληξη). Μπορείτε όμως κάλλιστα να πάρετε μαζί το Fit Meter και το Balance Board στην εκπληκτική τιμή των $90 (υπολογίστε κανα κατοσταρικάκι ευρώ όταν έρθει στο Ελλάντα). Ξαναμπράβο, Nintendo!

Ακόμη μια λεπτομέρεια: αφού χορτάσετε γυμναστική για ένα μήνα, το πρόγραμμα θα κλειδωθεί και θα χρειαστεί να το αγοράσετε. Συγχαρητήρια, Nintendo!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.