Το Wii Sports Club είναι επιτέλους εδώ

Το παιχνίδι-σταθμός που περίμεναν όλοι οι φίλοι του gaming, της Nintendo, ο τίτλος που θα ξελασπώσει το μυριόπαθο Wii U, θα προσγειωθεί επιτέλους στις 7 Νοεμβρίου.

wii_sports_club

Όχι, δεν είναι η συνέχεια του Metroid ή του Mega Man, αλλά η αυτού εξοχότης, το Wii Sports Club. Το πρωτοποριακό παιχνίδι θα διαθέτει 5 συναρπαστικά αγωνίσματα – bowling, tennis, baseball, boxing και golf.

Όπως πολύ σωστά διαπίστωσαν μερικοί, πρόκειται για τα ΙΔΙΑ ακριβώς παιχνίδια με το παλαίμαχο Wii Sports, τον τίτλο που συνόδευε πολλά αρχικά bundles του Wii. Ναι, βρε κουτά, αλλά τούτο ‘δω είναι σε High Definition!

Όπως επίσης επισημαίνουν κάποιοι, το παιχνίδι θα χρειάζεται (η τουλάχιστον θα είναι playable μόνον με) το Wii MotionPlus, κάτι που ασφαλώς δεν υπάρχει στη συσκευασία του Wii U. Βρε, κουτά (δις)! 50 ψωροευρουδάκια κάνει ένας controller, πως κάνετε πια έτσι; Εδώ δώσατε 300 και βάλε ευρώ για μια κονσόλα που δεν έχει games, εδώ θα κολλήσουμε; Απαπα, αχάριστοι! Που κολλάτε πια!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.