Ως νέος, αυτόνομος τίτλος θα κυκλοφορήσει τό XCOM: Enemy Within στις κονσόλες

Μπορεί στα pc να το περιμένουμε ως DLC για τον ήδη υπάρχοντα τίτλο, με κόστος γύρω στα $30, αλλά στις κονσόλες δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολύ μεγάλο.war machines xcom 002

Αυτό, τουλάχιστον, είπε ο Garth DeAngelis, senior producer στην Firaxis Games, σε συνέντευξή του κατά την PAX Prime.

Quote:

Για την επέκταση στα pc, η διαδικασία ήταν αρκετά εύκολη. Όσον αφορά όμως στις κονσόλες, ήταν πολύ μεγάλο. Αν θα θέλαμε να παράσχουμε το ίδιο περιεχόμενο στους παίκτες σε κονσόλες, έπρεπε να το κάνουμε σαν μια αυτόνομη επέκταση σε δισκάκι. Δεν μπορούσαμε απλά να προσθέσουμε τις αλλαγές.

XCom.jpg

Και αυτό διότι ο νέος τίτλος δεν προσθέτει απλά κάποιες μονάδες, η νέα όπλα, αλλά αλλάζει ριζικά την λογική του προηγούμενου τίτλου. Για παράδειγμα, διαθέτει μαζί με τις όποιες νέες μονάδες, και αναβαθμίσεις, ακόμη και αλλαγές στα skills. Όπως είπε ο Garth DeAngelis..:

Quote:

Αυτά χώνονται βαθιά στο Enemy Within και έτσι θελήσαμε να διαθέσουμε την Commander’s Edition ως ένα είδος υπέρτατης έκδοσης, πακέτο με όλο το προηγούμενο DLC διαθέσιμο σε ένα δισκάκι. Ή θα το διαθέταμε με αυτόν τον τρόπο η καθόλου.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.