Τυχαίο και μελλοντικό το Deep Down της Capcom

Η Capcom αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τον… μυστήριο νέο τίτλο της.capcom deep down - wallpaper - 002

Κοίτα που κατάφερε να μας κοροϊδέψει – ακριβώς όπως είχε κανει η Ubisoft στο πρώτο Assassin’s Creed! Το Deep Down της Capcom, λοιπόν, δεν εξελίσσεται στο παρελθόν, ή σε έναν κλασσικό παραδοσιακό – φανταστικό κόσμο, αλλά… στο μέλλον!

Η δράση του τίτλου λαμβάνει χώρα στην νέα Υόρκη το 2094, με τον παίκτη να “διαβάζει αναμνήσεις” απο αντικείμενα. Κομμάτι – κομμάτι, αυτές οι αναμνήσεις θα δημιουργούν το συνολικό σενάριο του τίτλου.

capcom deep down - wallpaper - 003

Όσο για την δράση του, από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα, φαίνεται πως — τουλάχιστον σε κάποια κομμάτια του – θα παραπέμπει αρκετά στη σειρά Souls της εταιρείας ( Dark Souls, Demon’s Souls κ.λπ., των οποίων αρχικά πολλοί είχαν θεωρήσει πως αποτελεί sequel χάρη στην αρκετά όμοια οπτική και δράση του ).

Τόσο οι πίστες του όσο και τα τέρατα που κυκλοφορούν σε αυτές αλλά και τα όπλα που βρίσκει ο παίκτης, όπως και σε άλλα σύγχρονα action RPGs όπως τα Diablo III και Torchlight, θα δημιουργούνται τυχαία, με αποτέλεσμα κάθε φορά που το παίζεις να έχεις και μια διαφορετική εμπειρία.

Ο τίτλος θα παρουσιαστεί ενα δράση στο Τόκιο Game Show στις 19 Σεπτεμβρίου.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.