Το Diablo 3 δεν έχει offline στο PC διότι Φουντούνια

Σύμφωνα με τον game director του Diablo 3, Joshua Mosqueira, μπορεί η έκδοση του τίτλου για κονσόλες, που μόλις κυκλοφόρησε, να μην ζητά πρόσβαση στο δικτύο ντε και καλά, μα στην έκδοση για PC αυτή η απαίτηση θα παραμείνει. Διότι έτσι!Diablo III - Azrael

Η επίσημη δικαιολογία που ανέφερε εχει ολίγη από την λατρεία του παίκτη για τον συμπαίκτη του, τους φανατικούς αγώνες του για ισότητα και ισοτιμία στα ιντερνέτς, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την αλληλεγγύη, την εκτίμηση για το συνεχές ξεκοίλιασμα δαιμόνων σε co-op απογεύματα.

Και για να είμαστε λίγο πιο ακριβείς, ουσιαστικά αυτό που λέει είναι το εξής: δεν είναι πολλοί αυτοί που συνδέουν τις κονσόλες τους στο Ιντερνετ. Και επειδή το Diablo 3 είναι σχεδιασμένο εξαρχής για να παίζεται καλύτερα με περισσότερους από έναν παίκτες, του χάρισαν τη δυνατότητα να μπορούμε να παίξουμε περισσότεροι από έναν στο ίδιο μηχάνημα, με διαφορετικά χειριστήρια. Διότι αυτό προσδίδει το social στοιχείο στον τίτλο, όσον αφορά στις κονσόλες. Αλλά ΜΟΝΟ στις κονσόλες.

Τα PCs… Αυτά, έχουν πρόσβαση στο Internet, στο οποίο απαγορεύονται αυστηρώς οι κονσόλες, και άρα, δεν χρειάζεται να τους δοθεί η δυνατότητα να παίζουν περισσότεροι από έναν παίκτη στο ίδιο υπολογιστή. Ή στο ίδιο τοπικό δίκτυο.

Ody's thoughts

Ή στον ίδιο πλανήτη! Ιτιά – ιτιάααααα, λελουδιασμένηηηηηη…

Και ετσι, για να υπάρχει υποστήριξη co-op στα PCs, διότι, όχι, δεν γινόταν αλλιώς, είναι υποχρεωτικό να είσαι συνδεδεμένος συνέχεια για να μπορεί ακόμη και να τρέξει ο τίτλος.

Ody's thoughts

Προσωπικά, εξακολουθώ να θεωρώ καλύτερη τη δική μας δικαιολογία: διότι φουντούνια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.