Το μικρό Assassin’s Creed Liberation γίνεται μεγάλο. Και HD.

Σε μια κίνηση που μάλλον δεν εκπλήσσει κανέναν -το έχουμε συνηθίσει πια – το Assassin’s Creed Liberation, που κυκλοφόρησε για το PlayStation Vita, έρχεται και… στις μεγάλες οθόνες.assassins creed liberation hd 003

Ο… μικρός τίτλος της σειράς – ή, έστω, ο τελευταίος από τους μικρούς, διότι έχουν προηγηθεί και αρκετοί αλλοι – θα γίνει και αυτός remix για HD αναλύσεις και θα κυκλοφορήσει στο Xbox 360, στο PS3, αλλά και στα PC, στις αρχές του 2014.

October 17th, 2012 @ 22:18:02

Πέρα από την υποστήριξη για υψηλότερες αναλύσεις, η Ubisoft τροποποίησε αρκετά και τα γραφικά και τη δομή του τίτλου, ώστε να είναι πιο… large! Χρησιμοποιείται νέα τεχνολόγια απεικόνισης γραφικών, υποστήριξη φωτισμού HDR, οι χαρακτήρες διαθέτουν καλύτερα πρόσωπα, πιο ευέλικτους σκελετούς, υπάρχει κύκλος ημέρας – νύχτας, ενώ έχουν ανανεωθεί και όλα τα βιντεάκια του.

Μαζί με αυτά, υπάρχουν 15 πρόσθετες αποστολές, αλλά και περισσότερα tutorials, ώστε να είναι ευκολότερο να εξοικειωθεί κανείς με τις… δολοφονικές ικανότητες της πρωταγωνίστριας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.