Τι όνομα θα έχει το επόμενο Halo;

Όχι, σας προκαλούμε! Μαντέψτε! Για μαντέψτε, αν τολμάτε!Halo 4 001

Και, ναι, σε εναλλακτική έκδοση του trailer που είχε ήδη παρουσιαστεί από το πολυαναμενόμενο πέμπτο Halo της Microsoft, της σειράς που θεωρείται ταυτόσημη, πια, με το Xbox, παρουσιάστηκε ένα διαφορετικό ονοματάκι από αυτό που είχαμε δει στο προηγούμενο trailer του. Ποιο είναι αυτό; Έκπληξη!

Halo 5

Τώρα πια, το συγκεκριμένο trailer, που σημειώνεται δεν είχε σχεδόν καμία διαφορά από το προηγούμενο που είχαμε δει, πέρα από το όνομα, έχει οριστεί ως “προσωπικό” στο twitter, όπου πρωτοαναρτήθηκε από τους δημιουργούς του, και δεν είναι διαθέσιμο για να το δουν τα πλήθη.

Ody's thoughts

Αυτοί είμαστε εμείς!

Έτσι, για την ώρα, περιοριζόμαστε σε αυτή την πάρα μα πάρα πολύ σημαντική πληροφορία. Ναι, λοιπόν, το πέμπτο Halo, κατά πάσα πιθανότητα, θα ονομάζεται Halo 5.

Σας βλέπουμε συγκλονισμένους, είναι η ιδέα μας;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.