Τέλος για το Shadow of the Eternals

Ή, μάλλον, “παύση”. Ουσιαστικά, τέλος. Δεν έχει. Η παρέα του διαλύθηκε. Δεν θα δούμε σύντομα sequel σε ένα από τα καλύτερα survival horror action thrillers όλων των εποχών. Στο κοντινό μέλλον. Άρα, παύση. Ή τέλος; ΟΥΦ!Shadow of the Eternals 001

Μετά την αποτυχία χρηματοδότησης του μέσα από το Kicktarter, το Shadow of the Eternals αναβάλλει επ’ αορίστω την κυκλοφορία του. Η ανάπτυξη του έχει παύσει. Η ομάδα του έχει διαλυθεί. Δεν έχει μείνει κανένας. Ο τελευταίος έφυγε πριν ώρες, και έκλεισε και την πόρτα. Αλλά…

Αλλά καθώς ανέφερε τα… κακά μαντάτα, ο Chief Creative Director της Precursor Games, Denis Dyack, φρόντισε να τονίσει πως η ανάπτυξη του τίτλου έχει παγώσει και η ομάδα του “κάνει ένα διάλειμα”, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πως ακυρώθηκε. Όχι για πάντα.

Shadow of the Eternals 002

Με άλλα λόγια, μιλάμε για μία κλασική περίπτωση όπου ένα παιχνίδι μάλλον δεν… βρέθηκε στην σωστή ώρα, στη σωστή στιγμή, στο σωστό σημείο, ώστε να του έρθουν όλα ευνοϊκά.

Ετσι, το πιθανότερό είναι πως ναι μεν θα δούμε και πάλι κάποια στιγμή μια προσπάθεια να επιστρέψει η σειρά, αλλά μάλλον δεν θα είναι στο πολυ κοντινό μέλλον.

Shadow of the Eternals 005
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.