Στριπτιτζάδικα, μαστούρα, ληστείες και κόντρες στο GTA Online

Θα τρελαθείτε με τα όσα υστερικά μπορείτε να κάνετε στο multiplayer κομμάτι του GTA 5! Όσοι δεν το έχετε ήδη αποκτήσει, ορίστε τι χάνετε!

Η υστερία με το GTA 5 δεν έχει τελειωμό και σ’ αυτό σίγουρα δε θα βοηθήσει η άφιξη του multiplayer που έχει σχεδιαστεί για την 1η Οκτωβρίου. Όσοι έχετε ήδη αγοράσει τον τίτλο και έχετε πέσει με τα μούτρα στο single player κομμάτι του, θα ενθουσιαστείτε μόλις μάθετε τις δυνατότητες στο multiplayer κομμάτι.

Ιδού λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε στο GTA 5 Online, εκτός των προκαθορισμένων αποστολών που είναι περίπου 500, αλλά και τα κλασσικά deathmatches.

·                 Να δημιουργήσετε το δικό σας χαρακτήρα με τη δική του προϊστορία. Ανάλογα με την προϊστορία του, αλλάζει και η αφετηρία του παιχνιδιού.

·                 Να πάρετε μέρος σε μια ομάδα

·                 Να ληστέψετε μαγαζιά με τα φιλαράκια σας

·                 Να έχετε τη δική σας μάσκα στο GTA Online

·                 Να πατάτε φωνές στο μικρόφωνο για να τρομάζουν οι μαγαζάτορες και να σας δίνουν τα λεφτά πιο γρήγορα!

·                 Να μοιράζετε το πλιάτσικο αργότερα στη βάση σας

·                 Να πάρετε μέρος σε επικές αποστολές όπως την Titan Steal που έχει σαν σκοπό να κλέψετε το θηριώδες εμπορικό σκάφος Titan

·                 Να πάτε μια βόλτα με τους φίλους σας με αεροπλάνο

·                 Να κάνετε κούρσες όπου θέλετε, όποτε θέλετε, με οποιονδήποτε

·                 Να παίζετε ομαδικό τέννις ή γκολφ με 4 παίκτες

·                 Να αγοράσετε κρυσφήγετο

·                 Να βλέπετε τηλεόραση με τους φίλους σας, και να βλέπετε σε αναμετάδοση live από το ελικόπτερο  του Watch Weasel News τους φίλους σας να κάνουν ότι παλαβό θέλουν

·                 Να αράξετε με τους κολλητούς σας στο κρυσφήγετο… μαστουρώνοντας!

·                 Να κάνετε ντουσάκι για να ξεπλύνετε τη βρώμα και το αίμα από τις τελευταίες σας εγκληματικές πράξεις

·                 Να κάνετε κατάθεση χρημάτων στο ATM, αλλά και να κλέβετε τα λεφτά των φίλων σας…

·                 Να πηγαίνετε σε σινεμά και στριπτιτζάδικα

 

Τώρα, το σκας ή δεν το σκας το 70άρι για το παιχνιδάκι; Τί; Δεν έχεις κονσόλα; Δώσε 3 κατοσταρικάκια και πάρε το bundle του PS3 με 500άρη δίσκο και το παιχνιδάκι. Εντάξει, δεν τρέχει τσάι. Απλώς δε θα έχεις να φας μέχρι το τέλος του μήνα…

 

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.