Σας έχω γραμμένους, αλλά θέλω τα λεφτά σας

Αυτά λέει η EA Sports στους 3DS gamers, που τους πασάρει ένα ελαφρά αλλαγμένο FIFA 13, το βαφτίζει FIFA 14 και ζητά full price

Η αρχική είδηση θα έπρεπε να ήταν «Το FIFA 14 είναι το ίδιο με το FIFA 13 στο 3DS», αλλά ήθελα στην πραγματικότητα να το χρησιμοποιήσω ως αφορμή για την απαράδεκτη τακτική της EA, να συνεχίζει να σαλαμοποιεί τα games και να τα σαμποτάρει σε συγκεκριμένες πλατφόρμες.

soccer-foul

Παρότι το FIFA 14 διατίθεται full price στο Nintendo 3DS, αυτό είναι πρακτικά το ίδιο με το FIFA 13. Τα μόνα που έχουν αλλάξει είναι οι επικαιροποιημένες εμφανίσεις και οι αλλαγές στα ρόστερ. To λέει και το δελτίο τύπου, άλλωστε:

Quote:

FIFA 14 Legacy Edition delivers unmatched authenticity that reflects the current football season with updated kits and rosters but no updates to gameplay or game modes.

Η Electronic Arts έχει από το καλοκαίρι έρθει σε ρήξη με τη Nintendo και επισήμως πλέον δεν τη στηρίζει. Είναι τουλάχιστον κακόγουστο, όμως, να συνεχίζει την τακτική αυτή: να προσφέρει ξαναζεσταμένο φαΐ στην τιμή του φρέσκομαγειρεμένου. Αυτό σίγουρα δεν είναι «fair play»!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.