Πανάκριβο το IllumiRoom για τον λαουτζίκο!

Θυμάστε εκείνο το project της Microsoft για το Xbox που άπλωνε τη δράση σε όλο το σαλόνι; Ναι βρε, το IllumiRoom! Ξεχάστε το! Από ότι φαίνεται, είναι… Πανάκριβο για τον απλό κοσμάκη!IllumiRoom 001

Μπορεί να περιμέναμε το IllumiRoom ως ένα από τα βασικότερα όπλα του νέου Xbox One της Microsoft, πριν αυτό αποκαλυφθεί επίσημα (με νέο Kinect, ουάου!) αλλά μάλλον θα… το περιμένουμε πολύ ακόμη!

Όπως είπε, head of product planning for Xbox One, Albert Penello, μιλώντας στο AusGamers, η τεχνολογία είναι απίθανη στην χρήση, αλλά η τιμή της θα ξεπερνούσε κατά πολύ τα πορτοφόλια των περισσότερων gamers.

Quote:

Δεν θα περίμενα να το δείτε εσείς, είναι πολύ, πολύ cool τεχνολογία αλλά είναι, για τον καταναλωτή, σαν, ξέρετε, απαιτεί προτζέκτορες και πράγματα.

IllumiRoom 002

Και αυτό αυτά ακριβώς τα “προτζέκτορες και πράγματα” κοστίζουν χιλιάδες ευρώ, οπότε μάλλον είναι απίθανο να φτάσει στα καταστήματα ως πακετάκι τέτοιων “προτζεκτόρων και πραγμάτων”. Τουλάχιστον, στο κοντινό μέλλον.

Κουράγιο. Υπάρχει πάντα και το Oculus Rift!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.