Πάρε πέντε παιχνιδάκια με 80% έκπτωση στο GOG

Αρκετά καλή η τελευταία προσφορά του GOG, πώς σου επιτρέπει να αποκτήσεις πέντε από 25 συνολικά τίτλους με έκπτωση 80%.amnesia 001

Αν και οι περισσότεροι δεν είναι και τόσο γνωστοί, αναμέσα τους υπάρχουν και τίτλοι – διαμάντια, όπως τα Amnesia: The Dark Descent και Primordia, τα δυο Alan Wake (ο βασικός τίτλος και το ανεξάρτητο expansion American Nightmare) καθώς και η συλλογή των Penumbra.

Το κόστος τους ήταν που ήταν χαμηλό, και τώρα, με με 80% έκπτωση, σου επιτρέπει ακόμη και να αποκτήσεις μια πεντάδα τίτλων, που θα σε κρατήσουν απασχολημένο για ολόκληρο το μήνα, με καμιά δεκαριά ευρώ! Για να μη σου πούμε να αγοράσεις ΔΥΟ πακετάκια, με μια δεκάρα τίτλων συνολικά (ο χειρότερος του πακέτου είναι… στη χειρότερη “μέτριος”) για να… έχεις να παίζεις!

penumbra dark plague

Τρέξε, γιατί μας είχε ξεφύγει, και μένουν μόνο τέσσερις μερούλες για την προσφορά! Προλαβαίνεις!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.