Ο Kojima βάζει… βυζιά στο Metal Gear Solid για να βγάλει φράγκα!

Σας φαίνεται πολύ ευθύς, άμεσος, ίσως ακόμη και πρόστυχος ο τίτλος μας; Έμεις φταίμε; Ο ίδιος ο μπαμπάς της σειράς το είπε!megal gear solid 5 003

Εντάξει, δεν το είπε ακριβώς έτσι, αλλά το είπε! Μιλώντας για τη νέα γκόμ… εμ… “για τον νέο χαρακτήρα της Quiet στο Metal Gear Solid 5” (ναι, αυτό μοιάζει πιο σωστό), είπε:

Quote:

Διέταζα τον Yoji Shinkawa (Σημ.:τον art director του τίτλου) να κάνει τον χαρακτήρα πιο ερωτικό, και το έκανε καλά. Τελευταία προσπαθώ να φτιάχνω έτσι τους χαρακτήρες. Δημιουργώ εκτενώς το setting τους, πως αυτός/αυτή πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του, το όνομά του, το στυλ του, την αγαπημένη του φράση, μόδα, δράση, για να κάνω το χαρακτήρα να ξεχωρίζει.

mgs5 quiet 001

Και γιατί τα κάνει όλα αυτά; Μα, είπαμε: για τα φράγκα!

Quote:

Ο αρχικός στόχος μου είναι να σε κάνω να θέλεις να ντυθείς σαν αυτό το χαρακτήρα και να πουλήσει καλά το κουκλάκι του.

Money

Αυτό θα πει “τάκτ”!

Ody's thoughts

Ετσι είναι! Ακριβώς έτσι λειτουργούμε, όλοι εμείς οι gamers! “Είδα βυζί, αγοράσει κουκλάκι”! Ούγκ! Και μετά, σου λέει, γιατί τα ασιατικά παιχνίδια πηγαίνουν κατά διαόλου!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.