Νέο, λεπτότερο και ελαφρύτερο PlayStation Vita

Σε μια κίνηση που μάλλον δεν συγκλονίζει κανέναν, η Sony ανακοίνωσε μια ανανεωμένη εκδοχή της φορητής κονσόλας της, PlayStation Vita.ps vita slim 002

Το νέο PlayStation Vita θα είναι 20% λεπτότερο από το υπάρχον μοντέλο, αλλά και λίγο πιο ελαφρύ, με βάρος 219 γραμμάρια.

Οι διαφορές δεν σταματούν εδώ. Η νέα έκδοση του θα διαθέτει 1GB εσωτερικής μνήμης εξαρχής, ώστε να μπορεί κανείς να το χρησιμοποιεί δίχως να είναι υποχρεωτική η αγορά μιας πρόσθετης κάρτας μνήμης, ενώ λίγο βελτιωμένη θα είναι και η μπαταρία του, αυξάνοντας την αυτονομία του από τις πέντε στις έξι ώρες. Α, ναι: και θα κυκλοφορήσει και σε περισσότερα από ένα χρωματάκια – τα βλέπετε στις εικόνες μας!

ps vita slim 003

Εξίσσου ορατή αλλαγή αυτή της οθόνης οθόνη του, που απο OLED θα είναι πια LCD, με τα υπόλοιπά χαρακτηριστικά της να παραμένουν ίδια: αναλογία 16:9, ανάλυση 960×544, 16 εκατομμύρια χρώματα.

Μαζί με αυτό θα κυκλοφορήσει και μια νέα, μεγαλύτερη κάρτα μνήμης, στα 64GB, για όποιου δεν του έφταναν τα 32GBs των σημερινών καρτών μνήμης, που, επιπλέον, νιώθει αρκετά… κουβαρντάς για να την πληρώσει!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.