Με πραγματικά μέλη συμμοριών το GTA V

Η Rockstar κατάφερε να φέρει στα studios πραγματικά μέλη πραγματικών συμμοριών για να πουν ότι πραγματικά θα έλεγαν σε πραγματικές καταστάσεις που πραγματικά έχουν ζήσει στο, κατά τα άλλα, όχι – και – τόσο – πραγματικό σενάριο του παιχνιδιού.Grand Theft Auto 018

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό WGN, ένας από τους συγγραφείς του Grand Theft Auto V, ο Lazlow Jones, που είχε δανείσει και τη φωνή του σε DJs των ραδιοφωνικών σταθμών των παλαιότερων τίτλων της σειράς, είπε όσον άφορά το νέο GTA V:

Quote:

Φέραμε αυτούς τους τύπους να ηχογραφήσουν τους χαρακτήρες των συμμοριών γιατί δε θέλαμε κάποιον χαζεμένο ηθοποιό από το Λος Άντζελες, που είχε πάει σε κάποιο κυριλέ σχολείο, να προσπαθεί να το παίξει σκληρό μέλος συμμορίας. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ’ αυτό, οπότε απλά… πήγαινε στους τρομακτικούς ανθρώπους, και πες τους “σας παρακαλώ, μπορείτε να έρθετε εδώ;”

Όπως εξήγησε, αξιώθηκαν μέσω γνωστού του γνωστού του γνωστού τους, να αποκτήσουν επαφή με κάποια μέλη συμμοριών. Χάρη σε αυτήν, μπόρεσαν να φέρουν πραγματικούς… συμμορίτες να ερμηνεύσουν τους ρόλους αρκετών από τους δευτερεύοντες χαρακτήρες του τίτλου, προσδίδοντας τους όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλισμό.

Μάλιστα, συχνά, καθώς ερμήνευαν το σενάριό, μπορεί να έκαναν παρατηρήσεις σχετικά με αυτό, ή να εξηγούσαν πως πότε δεν θα έλεγαν ότι είχε γραφτεί για τους χαρακτήρες τους. Τότε, το σενάριο… πεταγόταν στα σκουπίδια, και είχαν το ελεύθερο να τροποποιήσουν τα κομμάτια του όπως έκριναν οι ίδιοι σωστό, για να μοιάζει πραγματικά ζωντανός κάθε χαρακτήρας που ερμήνευαν.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.