Κυκλοφόρησαν επιτέλους AMD Catalyst drivers της προκοπής για Windows 8

Χαρές και πανυγήρια για τους απανταχού οπαδούς (ή έστω χρήστες) καρτών γραφιών ή APUs της AMD: οι AMD Catalyst 13.9 drivers που κυκλοφόρησαν και βγήκαν από το φούρνο φρέσκοι και ζεστοί, έρχονται να υποστηρίξουν σχεδόνα όλα τα ειδικά πλεονεκτήματα των chips της AMD, αλλά και να διορθώσουν πολλά επί μέρους προβληματάκια που προέκυψαν στα Windows 8.

Οι νέοι drivers για Windows 7, Windows 8, αλλά ΚΑΙ Windows 8.1 υποστηρίζουν πλέον το framework WDDM 1.3, το OpenGL σε όλες του τις εκφάνσεις, αλλά και την τεχνολογία AMD Enduro, με την οποία μπορεί κανείς να παρακολουθήσει επακριβώς τι πόρους “τρώει” κάθε εφαρμογή από τη GPU και να κάνει τις ρυθμίσεις του.

Εκείνο που δεν είναι απολύτως έτοιμο ακόμη είναι πλήρης υποστήριξη όλων των χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων σε συστήματα με Crossfire, κάτω από τα Windows 8. Εκείνο που έχει βελτιωθεί σε δραματικό βαθμό είναι η σταθερότητα κάτω από Windows 8 και η εξάλειψη των εκνευριστικών BSOD μέσα στο παιχνίδι, κάτι που έφερε ιδιαίτερη ανακούφιση στον γράφοντα!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.