Και στο PlayStation 4 το TimeSplitters Rewind

Η Crytek έδωσε το ok στην ομάδα ανάπτυξης του ανεπίσημου sequel της αγαπημένης σειράς TimeSplitters για την διάθεσή του και στο PlayStation 4.timesplitters_003

Θυμίζουμε πως ο τίτλος ξεκίνησε ως ένα MOD στα PCs για τα Crysis, αλλά κάτοπιν επικοινωνίας με την Crytek, που έχει ποια τα δικαιώματά της σειράς, του επιτραπηκε η πρόσβαση σε όλα το υλικό των κλασσικών τίτλων ώστε να είναι ευκολότερη η ανάπτυξη του.

Τώρα η μαμά Crytek δήλωσε, μέσω του general manager of games της, Nick Button-Brown, πως θεωρεί το TimeSplitters Rewind μια φανταστική πρωτοβουλία που θα συνεχίσει να υποστηρίζει. Και επιτρέπει και την κυκλοφορία του στο PlayStation 4, όπου θα διατεθεί, όπως και στα PCs, με μηδενικό κόστος, επιπλέον υποστηρίζοντας και multiplayer μέσω split screen.

timesplitters_004

Όσο για το Xbox One, θα… “μείνει στην απέξω”, αφού από ότι φαίνεται η Microsoft δεν συμπαθεί τη δυνατότητα cross play ανάμεσα σε διαφορετικές πλατφόρμες που θα υποστηρίζει ο τίτλος.

Ody's thoughts

Μα, είναι δυνατόν; Το ίδιο παιχνίδι που θα τρέχει σε PC και σε PlayStation, να τολμά να μολύνει τους κατόχους του Xbox; Ιεροσυλία! Βέβηλοι! Αισχροί! Που τολμάτε να συγκρίνετε τα μίζερα κουτάκια σας με το ένα κουτί! Το ΈΝΑ κουτί! Σα δε ντρέπεστε! Παίξτε μόνοι σας! Και μεταξύ σας, παρέα! Εμείς δεν σας θέλουμε στο ΈΝΑ κουτί μας!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.