Και με μάχες στο έδαφος το Star Citizen

Αφού ξεπέρασε και τους στόχους των 17 και 18 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στην τελευταία εβδομάδα, το Star Citizen υπόσχεται πως αν φτάσει τα 20 εκατομμυριάκια, θα μας δώσει και εκτενέστατες μάχες στο έδαφος.Star Citizen 004

Ήδη ο Chris Roberts και η παρέα του είχαν υποσχεθεί πως ο τίτλος θα είχε και δράση FPS, σε ορισμένα σημεία του, αλλά αν ξεπεράσει τα 20 εκατ δολάρια, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, αυτά θα εξαπλωθούν και σε συγκεκριμένους πλανήτες.

Έτσι, οι μάχες θα μπορεί να ξεκινήσουν στο διάστημα, και να συνεχίσουν… στο πόδι!

Ody's thoughts

Ω, είναι καλή εποχή για όποιον συμπαθεί τα space combat/trading/exploration simulators. Κάτι αυτό, κάτι το επερχόμενο Elite, κάτι το νέο X, η space combat εκδοχή του EVE – και με υποστήριξη… Oculus Rift..! Ω, είναι καλή εποχή για όποιον συμπαθεί τα space combat/trading/exploration simulators!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.