Η Sony κρατάει καβάτζα PlayStation 4 για να… αντιμετωπίσει τον πανικό

Πως μπορείς να ανταπεξέλθεις στην εγγυημένα τρελή ζήτηση της νέας κονσόλας σου; Δεν μπορείς! Έτσι, καλού – κακού, όπως κάνει και η Sony, κράτα μια καβάτζα!

Όπως είπε ο CEO της Sony Jack Tretton μιλώντας στο Fox Business, για να είναι σίγουρη η Sony πως δεν θα… ξεμείνει από κονσόλες “με το καλημέρα σας”, κρατάει κάποια… καβάτζα για να μπορεί να συνεχίσει να πουλάει και μετά την πρώτη επίσημη διάθεσή του PlayStation 4.

Όπως ανέφερε, δεν υπάρχουν μέχρι τώρα προβλήματα παραγωγής – το αντίθετο. Προτιμούν, όμως, να είναι σίγουροι, από ότι να… ξεμείνουν.

Τέλος, υπενθύμισε πως μέχρι το τέλος του έτους η νέα κονσόλα της Sony θα διαθέτει 33 παιχνίδια, με τα 20 από αυτά να κυκλοφορούν στις 15 Νοεμβρίου, ταυτόχρονα με την επίσημη έναρξη της διάθεσης της στα καταστήματα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.