Η Double Fine φτιάχνει πλάμα για το Playroom του PlayStation 4

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Playroom είναι ένα τεχνολογικό demo του PlayStation 4 που επιδεικνύει, ανάμεσα σε άλλα, τις ικανότητές του σε γραφικά, ήχο, και κυρίως ανίχνευση κίνησης. Να, όμως, που απ’ ότι φαίνεται δεν θα περιοριστεί σε αυτό το ρόλο, αλλά θα αποκτήσει και περισσότερο περιεχόμενο – και μάλιστα από την Double Fine.the playroom ps4 003

Τα μαντάτα ανακοινώθηκαν επίσημα στην φετινή Penny Arcade Expo, εν συντομία PAX, κατά τη διάρκεια του PlayStation Indie Arcade event, όπου ανακοινώθηκε πως η Double Fine ετοιμάζει περιεχόμενο για το Playroom της Sony, το οποίο θα διατεθεί σε όλους τους κατόχους του επόμενου PlayStation 4 με τη μορφή δωρεάν DLC.

Το πιθανότερο, κρίνοντας από τις μέχρι τώρα παραγωγές της εταιρείας, και ότι έχουμε δει από το Playroom, είναι πως θα μιλάμε για μικρά, έξυπνα, γεμάτα χιούμορ παιχνίδια, που και αυτά θα εκμεταλλεύονται τις augmented reality δυνατότητες του PlayStation 4.

Οι αισιόδοξοι μπορούν να συνεχίσουν να… αισιοδοξούν πως αυτή είναι μονάχα η αρχή, πως το Playroom θα χρησιμοποιηθεί ως μια εκτενέστερη τεχνολογική πλατφόρμα, επάνω στην οποία και άλλες, μεγάλες και μικρές εταιρείες, θα μπορέσουν να χτίσουν τις δικές τους interactive εμπειρίες. Που, φυσικά, επίσης θα διατεθούν ως δωρεάν DLC.

Συνεχίστε να αισιοδοξείτε! Ποτέ δεν ξέρεις!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.