Εφαρμογή στο Android για το Βeyond κάνει το PS3… Wii U!

Εφαρμογή από τη Sony για τον επερχόμενο τίτλο της, Beyond, μετατρέπει σε χειριστήρια τα κινητά και tablets με Android.Beyond-Two Souls 012

Η Nintendo διαφήμισε ως βασικότερο χαρακτηριστικό της τελευταίας κονσόλας της το ότι το χειριστήριο της λειτουργούσε και ως tablet. Microsoft και Sony υποσχέθηκαν… το αντίστροφο, πως οι επόμενες κονσόλες τους θα συνεργάζονται με tablets, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν, πάνω – κάτω, όπως το Wii U το χειριστήριο του.

Η Microsoft είχε ήδη κάνει πρώτη το βήμα με την εφαρμογή της, Smartglass, που συνεργάζεται με συγκεκριμένα παιχνίδια του Xbox 360. Τώρα, είναι η σειρά της Sony, σε συνεργασία με την Quantic Dream, για τον τίτλο Beyond.

Έτσι, όποιος έχει ένα smartphone η tablet με Android, και αγοράσει το παιχνίδι, θα μπορεί να το συνδέσει με το PS3 του και να παίξει χρησιμοποιώντας νεύματα στην οθόνη τις συσκευής του. Επιπλέον, αν εχει και… παρεούλα, θα μπορεί να παίξει αυτός με το joypad της κονσόλας, και να δώσει στον δεύτερο παίκτη το smartphone η tablet του, ώστε να συμμετάσχει και εκείνος.

Η εφαρμογή υπάρχει ήδη στο Play Store, αλλά είναι πρακτικώς άχρηστη. Τόσο διότι ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει ο τίτλος, όσο και διότι, από ότι φαίνεται, λειτουργεί σε λίγες και επιλεγμένες συσκευές. Θεωρούμε πως σίγουρα ανάμεσα τους θα βρίσκονται αυτές της ίδιας της Sony, αν και δεν γνωρίζουμε για άλλες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.