Διαθέσιμο… υπογείως το Grand Theft Auto V

Πριν λίγες μέρες, διέρρευσε online η έκδοση του Grand Theft Auto V για το Xbox 360. Τώρα, είναι πιο διαθέσιμη και η έκδοση για το PS3.Grand Theft Auto V Wallpaper 002

Η έκδοση για την κονσόλα της Microsoft διέρρευσε προς τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ η έκδοση για PlayStation 3 μάλλον είναι… λίγο πιο πρόσφατη.

Φυσικά, η Microsoft έσπευσε αμέσως να προειδοποιήσει πως όποιος ανεβάσει εικόνες ή βίντεο από το παιχνίδι, θεωρώντας πως προφανώς το είχε λάβει στα χέρια του παράνομα, θα “έτρωγε ban” απ’ το Xbox Live.

Η δε Rockstar προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, έχοντας προειδοποιήσει πως δεν αποδέχεται ούτε καν videos με unboxing του τίτλου, τον οποίο μπορεί και να απέκτησε κανείς νομιμότατα, αφού κάποια καταστήματα στην Γαλλία είχαν τη… φαεινή ιδέα να αρχίσουν τη διάθεση του πριν της ώρας του.

Από τη δε Sony, για την ώρα… ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.