Δεν… μασάει από τις αποκλειστικότητες του Xbox One η Sony

Εντάξει, δεν μιλάμε για όλες τις αποκλειστικότητες, αλλά για όσες θα κυκλοφορήσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα πρώτα στην κονσόλα της Microsoft. Και τι έγινε;call of duty ghosts 002

Αυτή είναι η γενικότερη στάση της Sony όσον αφορά τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην κονσόλα της Microsoft, “κλειδωμένα” σε αυτήν για ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να εμφανιστούν και αλλού. “Και τι έγινε;” Και δεν έχει και πολύ άδικο!

Όπως είπε ο CEO της Sony Computer Entertainment Europe, Jim Ryan, δεν τον ενοχλεί που η Microsoft έχει αποκλειστικότητες με “χρονικό περιορισμό”, όπως το DLC του Call of Duty: Ghosts.

Quote:

Όλα θα κυκλοφορήσουν (και στο PlayStation 4), το Call of Duty θα βρίσκεται σε αυτό. Οι κατασκευαστές πλατφορμών συχνά κλείνουν συμφωνίες με εκδότες για αυτό που θεωρούν το κοινό τους κέρδος. Το κάνουμε με την Ubisoft και το κάνουμε με την Activision με το Destiny. Αλλά στο τέλος της ημέρας όλα αυτά τα μεγάλα παιχνίδια, είναι όλα multiplatform και ουσιαστικά μιλάς για παράθυρα 60 ή 30 ημερών για ένα κομμάτι DLC – δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.