Δεν λέει όχι στην συμβατότητα του Xbox One με το Xbox 360 η Microsoft

Μιλώντας στο Gamespot, ο Albert Penello, Senior Director της Microsoft, είπε πως δεν αποκλείεται να δούμε το Xbox One να αποκτά συμβατότητα με τους προγόνους του κάποια στιγμή στο μέλλον.xbox 360 001

Αυτό μπορεί να γίνει χάρη στην… δύναμη του cloud!

Ody's thoughts

Όχι, Μπάμπη, ΟΧΙ “του Claude”, όπως λέμε “Jean Claude Van Damme”. Του CLOUD. Όπως λέμε “του ίντερνετς”. Αυτού.

Quote:

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι servers. Χρησιμοποιώντας τους cloud servers της υπηρεσίας Azure μας, κάποιες φορές είναι πράγματα όπως η επεξεργασία φωνής. Μπορεί να είναι πιο πολύπλοκα πράγματα, όπως η παρουσίαση ολόκληρων παιχνιδιών, όπως μια Gaikai, και η παράδοση τους “στο κουτί” (Σημ.: εννοεί “το στρημάρισμα τους από τους servers στην κάθε κονσόλα”). Απλά θα πρέπει να βγάλουμε άκρη, με τον καιρό, πόσο θα κοστίζει η “παράδοση” (Σημ.: όλη η διαδικασία διάθεσηυς και δικτυακής “αποστολής” τους στους gamers), πόσο καλή θα είναι η εμπειρία.

Συμπέρασμα, για την ώρα “γιόκ”, και μάλλον συνολικά “δεν”, αλλά μην το θεωρείτε και δεδομένο διότι… “μπορεί”. Στο μακρινό-μακρινό και αβέβαιο αύριο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.