Δεν έχει παλιά παιχνίδια μέσω streaming το PlayStation 4 εις τας Ευρώπας!

Το PlayStation 2 ήταν συμβατό με το πρώτο PlayStation. Το PlayStation 3, όχι και τόσο συμβατό με το προηγούμενο. Το PlayStation 4… Άστα και βράστα!God-of-War-III.jpg

Και αυτό διότι η όποια συμβατότητα με τους προγόνους του, θα ήταν δυνατή μέσω της υπηρεσίας Gaikai. Αυτή θα διέθετε στο PlayStation 4 μια μεγάλη συλλογή από παλιούς τίτλους, των προηγούμενων PlayStation, μέσω streaming, προφανώς μέσω μιας γρήγορης σύνδεσης.

Και στην Ευρώπη, οι συνδέσεις δεν είναι και τόσο γρήγορες.

Ultrafast Internet Access

Μιλώντας στο EDGE ο Jim Ryan, president και CEO της Sony Computer Entertainment Europe, είπε πως πριν ξεκινήσει η αξιόπιστη λειτουργία της υπηρεσίας στην Ευρώπη, πρώτα θα πρέπει να επιλυθούν προβλήματα που αφορούν την broadband διασυνδεσιμότητα.

Quote:

Το σχέδιο είναι να ξεκινήσουμε το επόμενο έτος με την βόρεια Αμερική παρέχοντας μια υπηρεσία streaming που αρχικά θα επιτρέψει την διάθεση περιεχομένου του PlayStation 3 στο PlayStation 4, στην συνέχεια στο PlayStation Vita και μετά στο PlayStation 3. Και αυτό θα συμβεί αρχικά το 2014 στη βόρεια Αμερική.

Quote:

Τώρα, και τα έθιξα αυτά τα ζητήματά του broadband στην Ευρώπη κατά την παρουσίαση – η Ευρώπη είναι φυσικά στα σχέδια για τη διάθεση αυτής της υπηρεσίας κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά για λόγους στους οποίους δεν έχουμε εμείς έλεγχο δεν υπάρχει ακόμη ένα χρονοδιάγραμμα γι’ αυτήν.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.