Γιατί κυκλοφόρησε μόνο για τις τωρινές κονσόλες το GTA V; Άαααραγε;

Αναρωτιέστε και εσείς γιατι κυκλοφόρησε μόνο για τις τωρινές κονσόλες ο τελευταίος τίτλος της σειράς Grand Theft Auto; Μα, σοβαρά;Grand Theft Auto 031

Σκεφθείτε το λογικά. Έστω ότι κυκλοφορούσε για τις κονσόλες επόμενης γενιάς. Που είναι; Τις βλέπετε πουθενά;

Ακριβώς! Ο τίτλος κυκλοφόρησε για τις πλατφόρμες που υπάρχουν, και όπου άρα θα μπορούσε και να… πουλήσει! Δεν μπορείς να πουλήσεις κομμάτια για ένα, ακόμη, ανύπαρκτο προϊόν!

Και έτσι, όντως ο τίτλος πούλησε, και πάρα μα πάρα πολλοί κάτοχοι τωρινών κονσόλων τον… τίμησαν με τον οβολό τους. Το Grand Theft Auto V έχει ήδη σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων, και δεν φαίνεται να σταματά στο κοντινό μέλλον.

Και, εξάλλου, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τον δούμε και για τις πλατφόρμες επόμενης γενιάς ή και τα PC. Απλά, η Rockstar πρώτα περιμένει να… ξεπουλήσει στις τωρινές κονσόλες, και μετά θα ανακοινώσει την διάθεση μιας εντυπωσιακότερης έκδοσης, για τις δυνατότερες κονσόλες επόμενης γενιάς και, φυσικά, τα PCs, αποτελεσματικά πολλαπλασιάζοντας τα κέρδη της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.