Ήθελες Clang; Δεν έχει Clang! Φύγε, δεν έχει, λέμε!

Ήσουν και εσύ ανάμεσα σε όσους θεώρησαν πως αφού το Clang είχε την υποστήριξη του γνωστού συγγραφέα Neil Stepherson θα ηταν και πιο σίγουρο πως θα κυκλοφορούσε, και “του τα έσκασες” μέσω Kickstarter; Χα! Γελάστηκες!Neil Stepherson clang 002

Όπως ανακοινώθηκε εμμέσως πλην σαφώς, τα χρήματα που είχαν δοθεί στην ομάδα του Neil Stepherson Για τη δημιουργία του τίτλου, έχουν πια κάνει φτερά. Η ομάδα, είπαν, απλώθηκε περισσότερο από ότι θα έπρεπε, δεν τα διαχειρίστηκε σωστά, και, επιπλέον, δεν υπάρχει – ακόμη – η τεχνολογία που θα απαιτούσε το Clang.

Neil Stepherson clang 003

Η, τουλάχιστόν, αυτό προβάλλουν για να… απαλύνουν τον πόνο σε όσους είδαν τα χρήματά τους να κάνουν φτερά: να ενισχύσουν ένα άλλο, hardware project, του STEM System της Sixense. Αυτό θα επιτρέπει λεπτομερή χειρισμό με αναγνώριση κινήσεων σε ολόκληρη την έκταση του σώματος.

Neil Stepherson clang 004

Ο τίτλος δεν πέθανε, λένε. Θα επιστρέψει, όσο συνεχίζει και υποστηρίζεται απο την βασική ομάδα του θα υπάρχει, και θα τον δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν φτάσει σε καλύτερα επίπεδα η τεχνολογία αναγνώρισης κίνησης, η, για δες, αν καταφέρουν να συγκεντρώσουν περισσότερα χρήματα.

Ody's thoughts

Δεν τους έφτασαν τα πεντάκοσια χιλιαρικάκια. Να τους δώσουμε άλλα τόσα, μπας και αρχίσει να βρέχει τεχνολογίες αναγνώρισης κίνησης;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.