Έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων το Grand Theft Auto V

Τρελή επιτυχία για το τελευταίο… πόνημα της Rockstar, αφού έφερε στη “μαμά” του περισσότερα από $1 δις δολλάρια μόλις μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του!Grand Theft Auto 020

Και έτσι, από αυτή την άποψη, ο τίτλος δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά περισσότερο ένα… κοινωνικό φαινόμενο! Μόλις μέσα στην πρώτη μερα της κυκλοφορίας του είχε φερεί $800 εκατομμύρια έσοδα, οπότε δεν ήταν και τόσο περίεργο πως μέσα σε άλλες δύο μερούλες θα έφτανε το ένα δις.

Το καλύτερο βέβαια για την Rockstar είναι πως… Οι πωλήσεις δεν σταματάνε στις τρεις μέρες! Ο τίτλος θα συνεχίσει, οπότε είναι δεδομένο πως θα της φέρει και πολλά ακόμη εκατομμυριάκια σε έσοδα, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την επικείμενη κυκλοφορία του σε κονσόλες επόμενης γενιάς και PC.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.