20 λόγοι που τα smartphones είναι ακριβά

Αν τα φράγκα σας φαίνονται πολλά, δυστυχώς δεν είναι η ιδέα σας…

Πόσο είπαμε ότι κοστίζει στην Apple το ολοκαίνουριο, αστραφτερό και χρυσαφένιο iPhone 5S; Μόλις $199 σύμφωνα με τους ενδελεχείς και προσεκτικούς υπολογισμούς που αποκαλύπτει το AllThingsD. Και πόσο άραγες θα πωλείται στους υπερτυχερούς Έλληνες καταναλωτές; Να πούμε γύρω στα 700 ευρώ να’ μαστε μέσα; Τουτέστιν, 3,5 φορές το αρχικό κόστος κατασκευής. Γιατί όμως; Γιατί; Γιατί, αυτή η κατάφωρη αδικία; Υπάρχει λόγος;

Αν υπάρχει λόγος, λέει; Όχι μόνο ένας, ούτε δύο, αλλά 20! Ναι, αγαπητοί μου, 20 λόγοι που τα smartphones της προκοπής αξιώνουν από τους υποψήφιους αγοραστές τους να καταβάλλουν τα μαλλιά της κεφαλής τους προκειμένου να αποκτήσουν την πολυμορφική, πολυλειτουργική και πολυπύρηνη συσκευή των ονείρων σας.

Page 1 of 3123
Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.