Τσάμπα (Quick) Office από την Google για Android και iOS

Λίγο μετά την ανακοίνωση της δωρεάν διάθεσης της σουίτας γραφείου iWork από την Apple σε όλες τις νέες συσκευές με iOS, η Google ανακοίνωσε από πλευράς της τη δωρεάν διάθεση του Quick Office σε όλες τις συσκευές με Android. Και iOS.Android.jpg

Η Google διέθετε μέχρι πρόσφατα την εφαρμογή Quick Office, που είχε εξαγοράσει στο παρελθόν, δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές στην πλατφόρμα της Google Apps. Τώρα, μάλλον με αφορμή τη δωρεάν διάθεσή του iWork από την Apple, ανακοίνωσε και αυτή την δωρεάν διάθεσή του Quick Office σε όλους τους κατόχους smartphones και tablets με Android ή iOS.

Παράλληλα, όποιος συνδεθεί μέσα από την εφαρμογή στο λογαριασμό του στην Google, θα πάρει δωράκι 10GBs περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο Google Drive του για ενα διάστημά δύο ετών. Αρκεί να το κάνει πριν τις 26 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, όπου λήγει η προσφορά.

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη, όπως είπαμε, με μηδενικό κόστος, τόσο στο Google Play όσο και στο App Store.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.