Το νέο update του facebook θα σου χρεώσει το κινητό!

Όχι, δεν αστειευόμαστε! Για την ώρα, βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο στην Αμερική, και μόνο για μια μικρή ομάδα χρηστών.Facebook-Background

Όχι, μπορεί να μην σου χρεώνει με κάποιον τρόπο το ίδιο το κυρίαρχο κοινωνικό δίκτυο το κινητούλι σου, αλλά θα το κάνει έμμεσα χάρη στο νέο update του. Γιατί αυτό; Διότι μιλάμε για βίντεο που θα παρουσιάζονται ανάμεσα στα υπόλοιπα μηνύματα, τα οποία όμως θα ξεκινούν να παίζουν αυτόματα.

Και οταν ένα βίντεο παίζει, αυτό θα πει πως το κινητό σου κατεβάζει.

Και όταν το κινητό σου κατεβάζει, και ξεπερνά ένα συγκεκριμένο όριο, αρχίζουν οι πρόσθετες χρεώσεις.

Άρα, δεν υπερβάλλουμε καθόλου όταν λέμε πως το Facebook θα σε χρεώνει! Έμμεσα μεν, αλλά μάλλον αυτό δεν θα ενδιαφέρει την τσεπούλα σου!

Και προφανώς δεν μιλάμε για βίντεο του μπάρμπα από τον Καναδά που έπιασε εκείνη την τεράστια πέστροφα, αλλά κυρίως για διαφημιστικά βιντεάκια που σίγουρα δεν θα ήθελες να… πληρώνεις για να τα βλέπεις!

Αρχικά, βέβαια, θα είναι βιντεάκια του… μπάρμπα από τον Καναδά, των φίλων και των επαφών σου. Με τον καιρό, όμως, όπως έχει αναφερθεί και στο επίσημο blog του facebook, αυτή η δυνατότητα θα διατεθεί προς εκμετάλλευση και στους διαφημιστές. Και άρα, επιστρέφουμε… στην προηγούμενη παράγραφο! GoTo 10.

Άλλο ένα χρήσιμο update, με τις ευχές του facebook. Να το χαιρόμαστε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.