Τα καλύτερα smartphones για φωτογραφία

Θέλετε να αγοράσετε έξυπνο κινητό, για να τραβάτε καλές φωτό και βίντεο; This way, please!

Θυμάστε κάποτε που το iPhone είχε μια από τις χειρότερες κάμερες που υπήρχαν ενσωματωμένες σε κινητό; Όχι; Ε, τότε μάλλον η Apple θα πρέπει να έχει κάνει τρομερή δουλειά ώστε να μετατρέψει το κινητό της σε ένα από τα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφορούν, ειδικά στο χώρο της ψηφιακής φωτογραφίας.

Το iPhone όμως, δεν είναι το απολύτως καλύτερο camera-phone. Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα. Για κάποιον όμως που ενδιαφέρεται για ένα πολύ καλό smartphone, το οποίο θα βγάζει τόσο καλές φωτογραφίες, ώστε να αντικαταστήσει την compact φωτογραφική του μηχανή, υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

Επιλέξαμε λοιπόν, ορισμένα μοντέλα, από τα δημοφιλέστερα των μεγαλύτερων εταιρειών, ώστε να σας δώσουμε μια ξεκάθαρη εικόνα. Η σειρά της παρουσίασης είναι από το «χειρότερο» προς το «καλύτερο» με βάση την εκτίμησή μας, η οποία σε μεγάλο βαθμό επηρεάζεται από το στάνταρ σύστημα αξιολόγησης DΧOMark Mobile. Σε μικρότερο βαθμό υπεισέρχεται η υποκειμενική μας κρίση, με γνώμονα όχι μόνο τεχνικές προδιαγραφές και δυνατότητες, αλλά και περιφερειακούς παράγοντες, όπως διαθέσιμο software φωτογραφίας, υποστήριξη σε επιπλέον εξοπλισμό κλπ.

Εμείς σας δίνουμε ένα συνοπτικό περιγραφικό κείμενο για κάθε μοντέλο που επεξηγεί τις βασικές του δυνατότητες, αλλά και τις αδυναμίες του, με άλλα λόγια γιατί να το αγοράσετε, αλλά και λόγους που συνηγορούν στην επιλογή άλλων μοντέλων.

Page 1 of 812345...Last »
Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.