Παραμένουν τα προβλήματα του Nexus 7

Θυμάστε που είχαμε πει πως η Google διέθεσε ένα update με το οποίο υποτίθεται πως διόρθωνε δύο βασικά προβλήματα του νέου tablet της Nexus 7; Και σε αυτήν την περίπτωση… “υποτίθεται”!Nexus 7 2013 001

Το Nexus 7 φαινομενικά ήταν σε όλα τέλειο. Πρακτικά, όπως ανακάλυψαν αρκετοί που έσπευσαν να το αγοράσουν πρώτοι, ορισμένα κομμάτια του είχαν δύο κουσούρια: η αποσυγχρονιζόταν περιστασιακά το GPS του, είτε δεν είχε ακρίβεια η οθόνη αφής του, είτε, σε ορισμένους άτυχους, και τα δύο ταυτόχρονα.

Η Google έσπευσε να διαθέσει ένα update για αυτό, μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, που ακούει στον κωδικό JSS15Q και υποτίθεται πως αντιμετωπίζει επιτυχώς αυτά τα δύο προβλήματα

Το “υποτίθεται” το προσέξατε, έτσι;

Nexus 7 2013 003

Από ότι αναφέρουν αρκετοί χρήστες που το δοκίμασαν, σε πολλές περιπτώσεις… δεν κάνει και πολλά πράγματα. Αν και όντως διορθώνει τα προβλήματα σε αρκετούς, σε κάποιους δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι, ενώ, το χειρότερο, σε κάποιους… η κατάσταση επιδεινώθηκε, ή εμφανίστηκαν προβλήματα ενώ δεν υπήρχαν!

Προφανώς, τώρα περιμένουμε update του update!

Ody's thoughts

Πάλι καλά που στη δική μου περίπτωση η οθόνη φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Για το GPS, θα σας γελάσω, αφού το πρόβλημα – λένε – εμφανίζεται μετά από αρκετή ώρα συνεχόμενης χρήσης. Και ακόμη δεν έχω προλάβει να το πάρω παραμάσχαλα και να πάω για τρέξιμο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.